پایگاه بسیج شهید نظری مشکین دشت کرج
پایگاه بسیج شهید نظری مشکین دشت کرج

پایگاه بسیج شهید نظری مشکین دشت کرج

توصیه مهم به زائران حسینی در مسیر کربلا


تشدید تدابیر امنیتی در عراق در آستانه اربعین حسینی
تشدید تدابیر امنیتی در عراق در آستانه اربعین حسینی
فرماندهی عملیات بغداد به زائران حسینی توصیه کرد از دریافت کتاب های دینی به عنوان هدیه خودداری کنند، زیرا ممکن است این کتابها بمب گذاری شده باشد.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، فرماندهی عملیات بغداد به شرکت کنندگان در مراسم اربعین حسینی در خصوص شیوه های جدید تروریستها برای بمبگذاری هشدار داد و از آنان خواست از دریافت کتاب به عنوان هدیه خودداری کنند.

سایت عراقی "سومریه نیوز" نوشت: سرتیپ "سعد معن" سخنگوی عملیات بغداد در بیانیه ای اعلام کرد که  فرماندهی عملیات بغداد درباره شیوه های گروههای تروریستی، از جمله کمربندهای انفجاری به شکل کمربند طبی، بمب گذاری دیگ های غذا و قوطی های فلزی مواد غذایی، و همچنین کتاب های دینی بمب گذاری شده که به عنوان هدیه به زائران تقدیم می شود، هشدار داده است.  

وی افزود حمل انواع سلاح از سوی شهروندان و گرفتن غذا و نوشیدنی از افراد ناشناس و حمل انواع کیف های بزرگ و استفاده از انواع چوب کاملا ممنوع است.

سخنگوی عملیات بغداد تاکید کرد: تردد انواع موتور سیکلت و وسایل نقلیه از 17 دسامبر 2013 تا پایان مراسم اربعین، همچنین استفاده از آب پاش برای خنک کردن زائران، تردد خودروها در مسیر حرکت زائران و استقرار فروشندگان دوره گرد در مسیر زائران ممنوع است.   

وی از شهروندان خواست به شایعات مغرضانه توجه نکنند و هنگام برخورد با عناصر مشکوک به دستگاههای امنیتی اطلاع دهند، و از راههایی که دستگاههای امنیتی مشخص کرده اند، تردد کنند و هنگام وقوع هر حادثه ای آرامش خود را حفظ و با دستگاههای امنیتی همکاری کنند.

حرکت زائران به سمت کربلا با پای پیاده + تصاویر


منابع عراقی از حرکت میلیونی زائران به سمت کربلا با پای پیاده خبر دادند. 

 

به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ

پلیس استان ذی قار عراق از عبور بیش از یک میلیون و پانصد هزار زائر حسینی از مرزهای این استان برای حضور در مراسم اربعین حسینی خبر داد.

این زائران با پای پیاده به سوی کربلای مقدس در حرکت هستند.

مسئولان پلیس و ارتش عراق تدابیر شدیدی را برای تأمین امنیت مراسم اربعین امسال اتخاذ کرده اند.


 


ترک مراسم رسمی از سوی امام جمعه کرج به دلیل عدم رعایت حجاب


ترک مراسم رسمی از سوی امام جمعه کرج به دلیل عدم رعایت حجاب

امام جمعه کرج در اعتراض به پوشش بد خبرنگاران خانم مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب را ترک کرد. 

 ترک مراسم رسمی از سوی امام جمعه کرج به دلیل عدم رعایت حجاب
















به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(ع) ـ ابنا ـ 

امام جمعه کرج در اعتراض به پوشش بد خبرنگاران خانم، مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب را ترک کرد.

صبح شنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه کتاب استانی در استان البرز بعد از قرائت قرآن، «حجت الاسلام حسینی همدانی» نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرج در اعتراض به وضعیت حجاب و پوشش خبرنگاران و عکاسان و برخی از دست اندرکاران این نمایشگاه، مراسم را ترک کرد.

وی در پاسخ به مدیر کل وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز و برخی از دست اندرکاران نمایشگاه که درصدد متقاعد کردن وی برای حضور در نمایشگاه بودند، گفت: ما موضوعاتی مانند حجاب، عفاف و امر به معروف و نهی از منکر را همیشه از تریبون‌ها و... برای مردم تشریح می‌کنیم؛ از این رو مسئولان باید اولین عمل کنندگان به این دستورات باشند.



توصیه امام زمان (عج ) به زیارت عاشورا




در روایات اسلامی برای قرائت و مداومت به زیارت عاشورا آثار و فواید دنیوی و اخروی زیادی نقل شده است. در این میان تجربیات برخی از بزرگان هم خواندنی است.

مرحوم حاج میرزا حسین نورى مى گوید جناب سید احمد موسوى رشتى (تاجر) به من گفت:
در تاریخ 1280 هجرى قمرى به عزم زیارت بیت اللّه از رشت به تبریز رفتم و از آنجا مرکبى کرایه کرده و روانه شدم ، در منزل اوّل سه نفر دیگر با من رفیق شدند.(1)
در یکى از منازل بین راه خبر دادند که قدرى زودتر روانه شویم که منزل آینده خطرناک و مخوف است کوشش کنید که از کاروان عقب نمانید.
از این جهت دو سه ساعت به صبح مانده راه افتادیم هنوز یک فرسخ نرفته بودیم که هوا منقلب شد و برف باریدن گرفت به طورى که رفقا هر کدام سرهاى خود را به پارچه پیچیدند و تند رفتند من هم هر چه کردم که بتوانم با آنها بروم ممکن نبود سرانجام از آنها عقب ماندم و ناچار از اسب پیاده شده و در کنار راه نشسته و متحیر بودم مخصوصاً به خاطر ششصد تومان پولى که براى هزینه سفر همراه داشتم نگرانى بیشترى داشتم .
با خود گفتم : همین جا تا صبح مى مانم و به منزل قبلى بر مى گردم و از آنجا چند نفر مستحفظ به همراه داشته خود را به قافله مى رسانم .
در این اندیشه بودم که در برابر خود باغى دیدم که باغبانى با بیلش برف درختان را مى ریخت تا مرا دید جلو آمد و گفت : کیستى ؟
گفتم : رفقایم رفتند و من مانده ام و راه را نمى دانم .
به زبان فارسى فرمود: نافله بخوان تا راه را پیدا کنى . من مشغول نافله شدم نماز شب تمام شد باز آمد و فرمود: نرفتى ؟
گفتم : واللّه راه را نمى دانم .
فرمود: جامعه بخوان .
من زیارت جامعه را از حفظ نداشتم و اکنون هم از حفظ ندارم از جا بلند شدم و زیارت جامعه را تماماً از حفظ خواندم .
باز آمد و فرمود: نرفتى و هنوز اینجایى ؟
بى اختیار گریه ام گرفت ، گفتم : آرى راه را نمى دانم .
فرمود: عاشورا(4) بخوان .
زیارت عاشورا را نیز از حفظ نداشتم و اکنون هم از حفظ ندارم از جا بلند شدم و مشغول زیارت عاشورا شدم و همه اش را حتى لعن و سلام و دعاى علقمه را از حفظ خواندم .
بار سوم آمد و فرمود: نرفتى و هستى ؟گفتم : آرى نرفتم هستم تا صبح .
فرمود: من هم اکنون تو را به قافله مى رسانم . سپس رفت و بر الاغى سوار شد و بیل خود را به دوش گرفت و آمد. فرمود: ردیف من بر الاغ سوار شو. من هم پشت سر او سوار شدم و افسار اسبم را کشیدم ، اسب اطاعت نکرد.
فرمود: جلو اسب را به من بده . عنان اسب را به دست راست گرفت و راه افتاد. اسب در نهایت تمکین پیروى کرد. سپس دست مبارکش را بر زانوى من گذاشت و فرمود: شما چرا نافله نمى خوانید؟
نافله ، نافله ، نافله ، سه بار تکرار کرد.
آنگاه فرمود: شما چرا عاشورا نمى خوانید؟
عاشورا، عاشورا، عاشورا.
سپس فرمود: شما چرا جامعه نمى خوانید؟
جامعه ، جامعه ، جامعه .
دقت کردم دیدم در وقت پیمودن راه به نحو دایره راه طى مى کرد یک مرتبه برگشت و فرمود: اینها رفقاى شمایند که کنار نهر آبى فرود آمده و براى نماز صبح وضو مى گیرند.
پس من از الاغ پیاده شدم و خواستم سوار اسبم شوم نتوانستم آن آقا پیاده شد و بیل را در برف فرو کرد و به من کمک کرد تا سوار شدم و سر اسب را به طرف رفقایم بر گردانید من در این هنگام با خود گفتم این شخص کى بود که به زبان فارسى حرف مى زد و حال آنکه زبانى جز ترکى و مذهبى جز عیسوى در آن نواحى نبود و چگونه با این سرعت مرا به قافله رساند؟
برگشتم پشت سر خود را نگاه کردم دیدم کسى نیست
پانوشتها:
1. امدادهاى غیبى امام زمان ص 157 به نقل از نجم الثاقب ص 343 و مفاتیح الجنان ص 1011.
2. نجم الثاقب ، ص 664

امام رضا علیه السلام: زائر امام حسین زائر خداست


قدس آنلاین – پورافضلی:

امام رضا (ع) برای زیارت امام حسین(ع) و نیز استشفا به تربت حسینی آثار و فواید زیادی را ذکر کرده و آن را باعث آمرزش گناهان بر شمرده اند .

در روایات اهل بیت (ع) برای زائر قبر حسین (ع) درجات بسیار بالایی ذکر شده است. از جمله در روایتی آمده است که هر کس از روی شوق و ذوق به زیارت امام حسین (علیه السّلام) برود، خداوند متعال هزار حج و هزار عمره قبول شده برایش می‌نویسد و اجر و ثواب هزار شهید از شهدای بدر و اجر هزار روزه‌دار و هزار صدقه قبول شده و آزاد کردن هزار بنده برایش منظور می‌شود و پیوسته در طول ایام سال از هر آفتی که کمترین آن شیطان است محفوظ ماند و خداوند متعال فرشتة کریمی را بر او می‌گمارد تا او را از هر طرف نگهبانی کند و چنانچه در بین سال بمیرد، فرشتگان رحمت الهی بر او حاضر و پس از غسل و کفن او، برایش استغفار و طلب آمرزش کرده و تا قبرش او را همراهی می‌کنند.
آنگاه روزنه‌ای به طول شعاع چشم در قبرش ایجاد می‌نمایند. او را از فشار قبر ایمن داشته و از خوف و ترس دو فرشته نکیر و منکر دور سازند و برایش دری به سوی بهشت گشوده و نامه اعمالش را به دست راستش بدهند و تا روز قیامت نوری به وی اعطا می‌شود که از پرتو آن مغرب و مشرق روشن گردد. پس منادی ندا می‌کند: این کسی است که از روی شوق و ذوق حضرت امام حسین (علیه السّلام) را زیارت کرده است. پس از این ندا، همه به او غبطه خورده و آرزو می‌کنند که ای کاش آنان نیز زائر حسین بن علی (علیه السّلام) بودند. (1)
امام رضا (علیه السّلام)درباره استشفا به تربت پاک حسین (ع) می فرماید: هر خاکی همچون مردار، خون و ذبح شده بی‌نام خدا حرام است، مگر خاک قبر حسین(علیه السّلام) که درمان هر درد است. (2)
امام رضا (علیه السّلام) در روایتی دیگر از آثار همراه داشتن تربت حسینی چنین یاد کرده اند : تربت امام حسین(علیه السّلام) به اذن خدا موجب حفظ مال می‌باشد.(3)
و در روایتی دیگر ثواب آن را برابر با حج دانسته می فرماید: ‌زیارت قبر حسین (علیه السّلام) معادل یک عمره مقبول می‌باشد. (4)
امام رضا (علیه السّلام) در روایتی دیگر زائر امام حسین را زائر خدا دانسته می فرماید : کسی که قبر حسین (علیه السّلام) را در کنار فرات زیارت کند، مثل کسی است که خدا را در بالای عرش زیارت نموده است. (5)
آمرزش همه گناهان اثر دیگری است برای زیارت امام حسین (ع) که امام رضا به آن اشاره چنین کرده اند: اگر بر امام حسین (علیه السّلام) آنچنان گریه کنی که اشک بر گونه ات روان شود، هر گناه کوچک و بزرگت از جانب خداوند آمرزیده می‌شود. (6)
و در پایان به این روایت اشاره می کنیم که امام رضا (علیه السّلام) مدح و ستایش امام حسین (ع) را ستوده و مقام مرثیه گوی امام حسین (ع) را بسیار رفیع برشمرده اند. امام رضا (ع) می فرماید : هرکسی درباره حسین (علیه السّلام) مرثیه بسراید، خداوند بهشت را بر او واجب می‌کند و او را می‌آمرزد. (7)
پی نوشت ها :
1. کامل الزیارات ص 468
2. سفینه البحار ج 2 ص 103
3. کامل الزیارات ص 845
4. کامل الزیارات ص508
5. کامل الزیارات ص 484
6. نفس الهموم ص 11
7. رجال طوسی ص 289